Welkom bij Groothandel Willekes B.V. – Uw Zakelijk Account

Beste zakelijke klant,

Welkom bij Groothandel Willekes B.V., waar we streven naar het leveren van uitstekende service en het optimaliseren van uw zakelijke ervaring. Wij waarderen uw keuze om een account bij ons aan te maken en kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij al uw zakelijke behoeften.

Hier zijn enkele functies van uw zakelijk account:

Orders Bekijken:

Met uw account heeft u altijd toegang tot een overzicht van uw recente en vorige bestellingen. Dit stelt u in staat om gemakkelijk de status van uw bestellingen te volgen en uw aankoopgeschiedenis te raadplegen.


Eigen Kortingen:

Geniet van exclusieve kortingen die specifiek zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften. U kunt uw persoonlijke kortingen bekijken en profiteren van speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor geregistreerde zakelijke klanten.


Op Rekening Betalen:

Als uw zakelijke account in aanmerking komt na een succesvolle credit check, bieden wij de mogelijkheid om aankopen op rekening te plaatsen. Dit biedt u flexibiliteit in uw betalingswijze en vergemakkelijkt uw financiële proces.


Bezoek van een Buitendienst Medewerker:

Wij streven naar persoonlijk contact en ondersteuning. Indien gewenst, kunnen wij een bezoek regelen van een buitendienst medewerker. Deze professional kan u adviseren over ons assortiment, nieuwe producten presenteren of eventuele vragen beantwoorden.


Wij geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze zakelijke klanten en zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice die aansluit bij uw zakelijke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als er iets is waarmee wij u kunnen helpen.

Bedankt voor uw vertrouwen in Groothandel Willekes B.V.. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!