Retourneren van producten

Bij ons streven we ernaar om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn aankoop. Mocht u echter om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het ontvangen product, bieden wij een retourbeleid aan dat uw winkelervaring zo soepel mogelijk maakt.

U heeft het recht om producten binnen 90 dagen na aankoop te retourneren. Hierbij geldt dat het product compleet, onbeschadigd en ongebruikt dient te zijn. Dit beleid stelt u in staat voldoende tijd te hebben om het product grondig te inspecteren en ervoor te zorgen dat het aan al uw verwachtingen voldoet.

Om een retourzending te initiëren, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice dit kan via info@ghwillekes.nl of via 053-3030164. Zij zullen u begeleiden bij het proces en eventuele vragen beantwoorden die u mogelijk heeft. Bij het aanvragen van een retourzending is het van belang om het ordernummer en de reden van retourneren te vermelden.

Houd er rekening mee dat wij alleen producten accepteren die zich nog in de originele verpakking bevinden en die compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Zorg ervoor dat alle accessoires, handleidingen en eventuele gratis geschenken die bij het product zijn geleverd, ook worden geretourneerd.

Na ontvangst van het geretourneerde product zal ons team het grondig inspecteren. Indien alles in orde is, zullen we zo snel mogelijk overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat eventuele verzendkosten die in eerste instantie zijn betaald, niet worden vergoed.

Wij geloven in transparantie en klanttevredenheid. Mocht u vragen hebben over ons retourbeleid of hulp nodig hebben bij het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat uw retourervaring soepel verloopt.