iDEAL

Het betalen met iDEAL is een eenvoudige en veilige manier om online aankopen te doen. Hier zijn instructies voor het betalen met iDEAL:

 1. Selecteer iDEAL als betaalmethode:
  Bij het afronden van je bestelling op de website of in de app, kies je voor iDEAL als betaalmethode. Dit wordt meestal aangegeven in het gedeelte waar je je betaalopties selecteert.

 2. Kies je bank:
  Nadat je iDEAL hebt geselecteerd, krijg je een lijst met banken te zien. Kies de bank waarmee je je transactie wilt voltooien. iDEAL is gekoppeld aan de meeste Nederlandse banken, waaronder ABN AMRO, ING, Rabobank, enz.

 3. Ga naar de betaalpagina van je bank:
  Je wordt automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van je bank. Hier dien je in te loggen met je online bankgegevens.

 4. Controleer de betalingsgegevens:
  Op de betaalpagina zie je alle details van je aankoop, zoals het bedrag en de begunstigde. Controleer deze gegevens zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles klopt.

 5. Autoriseer de betaling:
  Volg de instructies op het scherm om de betaling te autoriseren. Dit kan een code zijn die je via een token of een ander verificatiemiddel ontvangt.

 6. Bevestiging van betaling:
  Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een bevestiging op het scherm. Deze bevestiging kan ook per e-mail worden verstuurd. Bewaar deze informatie voor je administratie.

 

Mastercard:

Het betalen met Mastercard is een gangbare en veilige methode om online aankopen te doen. Hier zijn de stappen om met een Mastercard te betalen:

 1. Kies Mastercard als betaalmethode: Bij het afronden van je bestelling op de website, selecteer je Mastercard als je gewenste betaalmethode. Dit wordt meestal aangegeven in het gedeelte waar je je betaalopties kiest.

 2. Voer je kaartgegevens in: Vul de gevraagde informatie in, waaronder het kaartnummer, de vervaldatum en de CVC-code (de drie-cijferige code op de achterkant van je kaart). Zorg ervoor dat je deze gegevens nauwkeurig invoert.

 3. Controleer de betalingsgegevens: Op de betaalpagina zie je een samenvatting van je aankoop, inclusief het bedrag en de betalingsdetails. Controleer deze gegevens grondig om ervoor te zorgen dat alles juist is.

 4. Bevestig de betaling: Klik op de knop om de betaling te autoriseren. Mogelijk wordt je ook gevraagd een extra beveiligingsstap te voltooien, zoals het invoeren van een eenmalige code die naar je is gestuurd via sms of e-mail.

 5. Wacht op de bevestiging: Na het voltooien van de transactie ontvang je een bevestiging op het scherm. Deze bevestiging kan ook naar je e-mailadres worden gestuurd. Bewaar deze informatie voor je administratie.

 6. Controleren van afschrift: Controleer regelmatig je creditcardafschriften om ervoor te zorgen dat de betaling correct is verwerkt.